Zomerkamp 1 – 12 tot 18 jaar

Ook in 2022  organiseren we tijdensd de zomervakantie  STEM-kamp voor jongeren tussen 12 en 18 jaar die interesse hebben voor natuur, wetenschap en techniek. Lijkt het je leuk om een eigen groentenperceel te bewerken? Is programmeren iets voor jou? Ben je graag creatief en uitdagend bezig? Dan is dit kamp iets voor jou! Het thema dat we dit jaar behandelen is agro-ecologie. 

Wij kiezen voor heel wat STEM-activiteiten buiten op het terrein van de pluktuin. De jongeren worden getriggerd om bewuster om te gaan met grondstoffen en natuur. De jongeren zullen heel wat beleven, ontdekken, leren en groeien. Elke jongere zal ten volle zijn/haar talenten verder kunnen ontwikkelen. De STEM-activiteiten zullen afgewisseld worden met sport- en spelmomenten. 

De kampweek duurt 5 dagen. Elke dag van 9u tot 16u met gratis opvang van 8u tot 17u.

Inbegrepen: vieruurtje en water, pedagogische begeleiding, mix van sport en spel activiteiten met STEM-activiteiten. De deelnemers voorzien zelf een eigen lunchpakket en voldoende water.

Capaciteit

Er is plaats voor 20 kinderen.

Tarief

  • Standaardtarief €150 (2de kind aan €125, 3de kind aan €100)
  • Verhoogd tarief €200

We vinden het belangrijk dat iedereen met interesse voor STEM bij de groeituin terecht kunnen. Daarom kan je kiezen uit verschillende tarieven. Het standaardtarief is €150. Als je de groeituin wat meer wil steunen, kan je kiezen voor het verhoogd tarief van €200.

Als je het financieel moeilijker hebt, kan je ons contacteren en we vinden een oplossing op maat. (communicatie@groeituin.be)

De details over de verschillende activiteiten komen binnenkort online.