LID WORDEN

De STEM-activiteiten van de groeituin gaan door op woensdagnamiddag van 14u tot 16u30. Heb je ook zin om de pluktuin mee verder te helpen uitbouwen door creatief gebruik te maken van wetenschap en technologie? Draag je duurzaamheid hoog in het vaandel? Schrijf je dan snel in. Heb je graag eerst meer informatie? Neem contact op met communicatie@groeituin.be

Tijdens de gratis aangeboden STEM-activiteiten in de groeituin werken uitvoerig rond het thema ‘water’, ‘voedsel’ en ‘leven op ‘t land’. Iedereen tussen 12 en 18 jaar oud kan deelnemen aan deze activiteiten.

Vul onderstaand formulier in en klik op ‘indienen’ om lid te worden van de groeituin 5.0. Ben je jonger dan 16 jaar of is je kind jonger dan 16 jaar, dan moet de inschrijving door de ouder gebeuren. Zodra je inschrijving compleet is, zal je van ons een  bevestigingsmail krijgen. Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met communicatie@groeituin.be. Na inschrijving houden we jullie op regelmatige basis op de hoogte van de activiteiten.

Eerst proeven van de Groeituin?

Neem deel aan een zomerkamp!