Zomerkamp 1 – 2021 – 5 tot 12 jaar

In beeld: Het eerste zomerkamp was een voltreffer!

Ons eerste Groeituin-zomerkamp was een voltreffer! We ontdekten hoe water zich verplaatst van de lucht naar de grond (en omgekeerd), maakten een onderwaterkijker en onderzochten met Katelijne de poel van Paddenbroek. Ronald en Wendy leerden ons 3D-printen en LED-graveren! Om de week af te sluiten gingen we aan het lasercutten en programmeren!

Bekijk de foto's! »

DIT KAMP IS VOLZET!

Tijdens de zomervakantie organiseren we een STEM-kamp voor jongeren tussen 5 en 12 jaar die interesse hebben voor natuur, wetenschap en techniek. Lijkt het je leuk om een waterrad in elkaar te steken? Is programmeren iets voor jou? Ben je graag creatief en uitdagend bezig? Dan is dit kamp iets voor jou!

Wij kiezen voor heel wat STEM-activiteiten buiten op het terrein van de pluktuin. De kinderen worden getriggerd om bewuster om te gaan met grondstoffen en natuur. De kinderen zullen heel wat beleven, ontdekken, leren en groeien. Elk kind zal ten volle zijn talenten verder kunnen ontwikkelen. De STEM-activiteiten zullen afgewisseld worden met sport- en spelmomenten. De kinderen zullen in groepjes verdeeld worden van 3 tot 4 kinderen naargelang hun kunnen en zin om zaken te beleven.

De kampweek duurt 5 dagen. Elke dag van 9u tot 16u met gratis opvang van 8u tot 17u.

Inbegrepen: vieruurtje en water, pedagogische begeleiding, mix van sport en spel activiteiten met STEM-activiteiten in groepjes van max. 3 tot 4 kinderen. De deelnemers voorzien zelf een eigen lunchpakket en voldoende water.

Capaciteit

Er is plaats voor 20 kinderen.

Tarief

  • Standaardtarief €150 (2de kind aan €125, 3de kind aan €100)
  • Verhoogd tarief €200

We vinden het belangrijk dat iedereen met interesse aan STEM bij de groeituin terecht kunnen. Daarom kan je kiezen uit verschillende tarieven. Het standaardtarief is €150. Als je de groeituin wat meer wil steunen, kan je kiezen voor het verhoogd tarief van €200.

Als je het financieel moeilijker hebt, kan je ons contacteren en we vinden een oplossing op maat. (communicatie@groeituin.be)

De details over de verschillende activiteiten komen binnenkort online.