NIEUWS

Bert & Mahecor Groeituin Boerenjaar © Marco Mertens

Groeituin-boeren Mahecor en Bert in ‘Boerenjaar’ op Play4

De Groeituin krijgt stilaan vorm! Onze boeren Mahecor en Bert zijn alvast volop aan de slag om de deuren van de pluktuin te openen. Ben je benieuwd naar de tuin? Stem binnenkort af op Play4!

Onze Groeituin is in volle opbouw! De groentepercelen worden klaar gemaakt om in de lente te kunnen aanplanten. Fruitboompjes, frambozen en bessenstruiken worden al in de grond gezet. Heb je trouwens de obelisk al gespot? Onze boeren Mahecor en Bert werken alvast voort om binnenkort de deuren van de pluktuin te openen. Ben je al benieuwd naar het resultaat? Ze komen heel binnenkort aan bod in het programma ‘Boerenjaar’.
Stem op dinsdagavond 2 februari dus zeker af op Play4.

Dankzij de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen kunnen we binnenkort ook aan de slag om STEM-activiteiten te organiseren in de Groeituin. Een team van elf partners slaat de handen in elkaar om wekelijks op woensdagnamiddag STEM-activiteiten aan te bieden aan jongeren tussen 10-18 jaar. Hou deze website in de gaten! Vanaf de krokusvakantie kunnen jullie meer ontdekken tijdens de kennismakingswandeling.


Foto artikel © Marco Mertens

Deel dit bericht